×

2020

 

Facebook

Under kommande veckor vill vi i Spårvägen be dig som medlem om hjälp att göra en god gärning. Hjälporganisationer runtom i landet meddelar att det är ett akut behov utav badkläder till nyanlända och ensamkommande barn som behöver badkläder för simundervisningen i skolan.

Det är tyvärr vanligt förekommande att barnen inte kan delta i aktiviteter eller gå i skolan i normal omfattning, för att de inte har råd eller tillräckligt med kläder. Varje bidrag är mycket värdefullt i arbetet med integration i skola och samhälle!

Av den anledningen anordnar vi insamling av badkläder mellan den 1 oktober och den 20 oktober.

Storlekar som efterfrågas är för barn 6-16år och badkläderna måste vara hela och rena. Fråga gärna i skolan och bland släkt och vänner om även de kan bidra. Vi kommer att placera ut en insamlingslåda i Nälstabadet och kan även att ta emot badkläder på kansliet samt under sponsorsimmet den 20 oktober. Observera att det endast är badkläder som vi har möjlighet att ta emot. Har du några frågor? Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Tack för ditt bidrag!

Spårvägen Simförening