"
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
SPÅRVÄGEN SIMFÖRENING
Gemenskap - Engagemang - Vilja - Glädje - Kamratskap - Respekt

Tävlingar kräver funktionärer

Att genomföra en simtävling kräver insatser från många personer. För att vara tävlingsfunktionär runt bassängen behöver du gå en utbildning. Föreningens målsättning är att det skall finnas minst en utbildad funktionär i varje familj. Vi genomför i regel en funktionärsutbildning varje termin, för att erbjuda alla föräldrar möjlighet att utbilda sig till tävlingsfunktionär.

Utbildningen genomförs under två kvällar (2 x 3 tim) eller en heldag (6 tim). Därefter ska du genomföra 2 praktikpass innan du är klar och får din legitimation.

Är du sugen på att utbilda dig, kontakta någon av våra funktionäransvariga Katarina Holmberg katarinaimholmberg@gmail.com eller Leif Östling leif.ostling@me.com 

 

För att genomföra en simtävling behövs även kringfunktionärer som serverar fika, är entrévärdar, kopierar och sätter upp listor mm. Mer om vad du kan bidra med kan du läsa om här.

Ansvariga för våra kringfunktionärer är Sofia Malmring sofia.malmring@sparvagensim.se .

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
SAMARBETSPARTNERS