"
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
SPÅRVÄGEN SIMFÖRENING
Gemenskap - Engagemang - Vilja - Glädje - Kamratskap - Respekt

Välkommen till Spårvägen Simförening

Spårvägen Simförening är en ideell förening som bedriver simidrott. Föreningen verkar för allas möjlighet till social och idrottslig utveckling inom simidrotten. Vår vision är Sveriges bästa simförening och det självklara idrottsvalet i Västerort!

Utmanaren 25 september
2022-09-25 17:47

Tyvärr kunde vi inte genomföra Utmanaren äldre eftersom Spångabadet tvingades stänga på grund av översvämning. Resultat från Utmanaren yngre hittar du här.

Tävlingskommittén informerar
2022-09-08 15:26

Ny finns en preliminär kalender över de tävlingar som Spårvägen Simförening arrangerar 2023. Du hittar den här.

Till alla arrangemang behövs ett antal funktionärer, olika antal beroende på vilken tävling det gäller. Vi använder två begrepp för att benämna funktionärer.

Tävlingsfunktionärer för tidtagning, vändningskontroll, sekretariat mm. För att vara tävlingsfunktionär behövs en 6 timmars utbildning som vi genomför i januari och augusti varje år.

Kringfunktionärer för kopiering, tävlingbyrå, fika mm. För detta behövs ingen utbildning.

Vill du anmäla dig som funktionär gör du det här.

Välkommen till en ny termin
2022-08-25 13:09

Uppstartsvecka v. 35 (måndag 29 augusti - söndagen 4 september) i alla våra bad och för alla grupper. Kom gärna ombytt i god tid för att hitta till rätt grupp. Vi hoppas att ni ska trivas hos oss i  Spårvägen Simförening och lära er många nya färdigheter i vattnet och framför allt ha kul.

 
Riddarfjärdssimningen 20 augusti
2022-07-26 12:08
Nu är det äntligen dags för Riddarfjärdssimningen igen. Vi hoppas på många deltagare från Spåret. Du som vill simma 1609m eller 3200m hittar information och anmälan här https://www.riddarfjardssimningen.se/anmalan/.
Alla medlemmar i Spårvägen Simförening får 25% rabatt på anmälningsavgiften, ange rabattkod SSF. Är du under 18 år betalar du bara 200 kr då Stockholms Simförbund subventionerar avgiften.
Om du inte ska simma hoppas vi att du vill delta som funktionär. Vi behöver personer för att rigga, dela ut fika, hålla koll på väskor mm.
Anmäl dig som funktionär här https://funktionar.sparvagensim.se/
I sommar hänvisar vi till mail
2022-06-14 12:11

Nu är sommaren här och även semestertider, dessutom är vi som jobbar mycket ute på fältet. Det innebär att vi har begränsade möjligheter att svara i telefon och hänvisar därför till mail.
Ordinarie telefontider återupptas i mitten av augusti. Svaren på de vanligaste frågorna hittar ni på vår sida "FAQ - VANLIGA FRÅGOR".

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
 
SAMARBETSPARTNERS