"
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
SPÅRVÄGEN SIMFÖRENING
Gemenskap - Engagemang - Vilja - Glädje - Kamratskap - Respekt

Om Spårvägen Simförening

Spårvägen Simförening grundades 1946 och ingår i Spårvägen GoIF som är en alliansförening med 16 olika föreningar, tillika idrotter. Vi har alltid funnits i Västerort och verksamheten pågår idag i följande bad; Vällingby-, Spånga-, Tensta-, Beckomberga-, Husby-, Eriksdalsbadet och i Nälstabadet. Verksamhet bedrivs även på sommaren på Ekerö och nybyggda Järvabadet. Vårt kansli ligger i  Vällingby i nära anslutning till Vällingbybadet.

 

Föreningens utveckling och tillväxt har varit kraftig de senaste 10-15 åren. Utifrån 500 medlemmar i början av 2000-talet till att vara över 3000 året 2017. Vår verksamhet är uppdelad i; Simkunnighet, Tävling och Träning och Hälsa. Vi bedriver också Lovverksamhet, Skolsim, Swimrun och andra aktiviteter för att höja simkunnigheten i vårt närområde.

 

Spårvägen bedriver en stor och framgångsrik tävlingsverksamhet med många tävlande i låga åldrar upp till OS-simmare. Men den stora delen av verksamheten är inriktad på simkunnighet och träning. Varje år lär sig hundratals barn att simma i Spårvägen regi. Spårvägen Sim är en ideell förening och det mesta arbetet sker på ideell bas. Det är de ideella tränarna och föräldraengagemanget som gör vår verksamhet möjlig att bedriva. Genom det kan vi erbjuda många barn och ungdomar en bra och utvecklande fritid!

 

Magnus Sundqvist
Ordförande
Spårvägen Simförening

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 19/09 10:53 
Hem, 14/08 09:54 
Hem, 26/06 13:53 
Hem, 02/06 14:10 
Hem, 27/04 08:51 
 
SAMARBETSPARTNERS